Accessoires

Staande spiegel

Deze staande spiegel is één van onze nieuwe ontwerpen. Geïnspireerd door de Mid Century stijl, gecombineerd met een moderne touch. Zo ontworpen dat hij bij onze set van stoelen en de koffietafel past.

 

Hij is gemaakt van Amerikaans kersen en voorzien van een facet-geslepen spiegel. De hoek van de spiegel is te verstellen.

De spiegel is 130 cm hoog, 37 cm breed en 37 cm diep (buitenmaten).

 

Deze spiegel is te koop! Meer informatie? Mail ons gerust.

 

€ 275,00 incl. BTW


Voetenbankje

Dit lieve voetenbankje hebben wij volledig gerestaureerd.

 

Hij verkeerde in slechte staat. We hebben het kussen volledig vernieuwd en de oude afbladderende lak verwijderd van het houtwerk. Onder de laklaag zat een hele donkere beits, ook deze hebben wij verwijderd. Hierdoor kwam de originele kleur van het hout weer naar boven. Vervolgens hebben wij het houtwerk voorzien van een laag hardwaxolie om hem te beschermen tegen krassen.

 

Het bankje is gemaakt van Amerikaans kersen en heeft een landelijke uitstraling. Hij is 72 cm lang, 35 cm hoog en 28 cm breed.

 

Dit voetenbankje is te koop! Meer informatie? Mail ons gerust.

 

€ 125,00 incl. BTW


Kopshout snijplanken

Wij maken luxe kopshout snijplanken van exclusieve houtsoorten, in verschillende uitvoeringen.

 

Wij ontwerpen en produceren deze planken in kleine oplages. De planken zijn altijd voorzien van een certificaat van echtheid waarin staat tot welke serie zij behoren en van welke houtsoort(en) zij zijn gemaakt.

 

U kunt bij ons ook een snijplank op maat laten maken. Voor een prijsindicatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.